ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΚΑΝΝΑΒΗ

Βραβείο GPP AWARDS 2017 στα προϊόντα Handy Spa

Τα Κυπριακά Βιολογικά σαπούνια & Καλλυντικά ανώτερης ποιότητας τώρα και με Χρυσή Βράβευση

Τα βιολογικά προϊόντα Handy Spa απέσπασαν αξιόλογη τιμητική διάκριση, στα 2 μόλις χρόνια κυκλοφορίας τους, από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας της Κύπρου, για την υψηλή τους ποιότητα. Τα βιολογικά σαπούνια και καλλυντικά με κάνναβη παρασκευάζονται με τις ανώτερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ακολουθώντας τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

-Τα βιολογικά σαπούνια είναι 100% χειροποίητα και παράγονται ακολουθώντας την θεραπευτική μέθοδο των Ινδιάνων Απάτσι.

– Περιέχουν μόνο βιολογικά συστατικά με θεραπευτικές ιδιότητες. (Ελαιόλαδο ,λάδι καρύδας, λάδι κάνναβης, λάδι αργκάν και αιθέρια έλαια.)

– Δεν περιέχουν τοξικά, αλλεργιογόνα, και επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία συστατικά.

– Δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα κατά την παραγωγή τους και δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

– Είναι βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον.

– Είναι η μεγαλύτερη Κυπριακή Καινοτομία στον τομέα των βιολογικών καλλυντικών, και μοναδικά στην κατηγορία τους σε όλη την Ευρώπη.

Ο οικολογικός αυτός τίτλος επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την ανώτερη ποιότητα των βιολογικών καλλυντικών της Κυπριακής startup HANDY SPA, που ακολουθούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές διεθνών οργανισμών πιστοποίησης φυσικών και βιολογικών καλλυντικών (ECOCERT, PETA, VEGAN).Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καλλυντικά κάνναβης από το 2016 είναι στην διδακτέα ύλη των Κυπριακών πανεπιστημίων στους κλάδους Αισθητικής – Κοσμετολογίας.

Η ιδρυτής και γενικός διευθυντής της εταιρίας HANDY SPA κος Ανδρέας Ιωάννου χαρακτήρισε την τιμητική αυτή διάκριση ως βαρυσήμαντη αναγνώριση της Πολιτείας, αλλά και ως επιπρόσθετο κίνητρο για το μέλλον. Όπως ο ίδιος ανέφερε «Η χρήση Yψηλής ποιότητας βιολογικών πρώτων υλών μας βοηθά στην παρασκευή φυσικών-θεραπευτικών καλλυντικών που φροντίζουν το δέρμα και παράλληλα σέβονται το περιβάλλον. Η προστασία του περιβάλλοντος των ζώων και της ανθρώπινης υγείας , δεν αποτελούν μόδα για μας αλλά την φιλοσοφία της HANDY SPA,την οποία εφαρμόζει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της

Τα προϊόντα HANDY SPA είναι αδειοδοτημένα και επιθεωρούνται από τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες και είναι καταχωρημένα στην πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης CPNP.

Επίσης συστήνονται από Δερματολόγους, Αισθητικούς και Φαρμακοποιούς.

Η τελετή βραβείων Πράσινων Προμηθειών GPP AWARDS 2017

πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Τράπεζας, την Παρασκευή 15/12/2017.

Περισσότερα για τα προϊόντα στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.handyspacyprus.com

και στα τηλ. 22767601/99663006

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*