ΑΝΤΙΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, ΚΑΝΝΑΒΗ

Για να γιορτάσουν τη νομιμοποίηση, το Hollywood έγινε Hollyweed

hollyweed-1-1024x576Η πρώτη μέρα του χρόνου επιφύλασσε μια ιδιαίτερη έκπληξη στο Λος Άντζελες : η διάσημη πινακίδα Hollywood που δεσπόζει στο λόφο εν μία νυκτί μετονομάστηκε σε Hollyweed ίσως γιατί αυτός που είχε την ιδέα μαζί με το νέο έτος να ήθελε να γιορτάσει και την πρόσφατη νίκη της νομιμοποίησης της κάνναβης στην πολιτεία της Καλιφόρνια.
Ο ανώνυμος πρωταγωνιστής, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε ενήργησε μόνος του, χρησιμοποίησε δυο μαύρους μουσαμάδες που πάνω τους ζωγράφισε το σήμα της ειρήνης και μια καρδιά προκειμένου να αλλάξει τα δύο “ο” σε δύο
“e”.
Σύμφωνα με τους New York Times, αν εντοπιστεί ο άνθρωπος που το έκανε διακινδυνεύει δίκη για εγκλήματα παραβίασης ιδιωτικής περιουσίας και βανδαλισμού.
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη επιγραφή έχει αλλάξει από ανώνυμους φαρσέρ, ήδη το 1976έγινε το ίδιο πράγμα, όταν ο Danny Finegood έκανε ακριβώς το ίδιο αστείο το βράδυ της πρωτοχρονιάς. Τότε όμως δεν το είχε προλάβει να το παρατηρήσει κανείς αφού μέχρι την αυγή είχε αφαιρεθεί από την αστυνομία.
Αυτή τη φορά όχι μόνο δεν αφαιρέθηκε έγκαιρα η επιγραφή αφιερωμένη στη μαριχουάνα
(weed σημαίνει χόρτο), αλλά παρέμεινε στη θέση της για αρκετές ώρες.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*