High Times (news), ΚΑΝΝΑΒΗ

Γκουρμέ καπνιστές για μια μοναδική εμπειρία

edrftgy-200x150Η γευσιγνωσία είναι ένα ταξίδι στις μυρωδιές και τις γεύσεις. Ωστόσο μια ανεκπαίδευτη μύτη δεν μπορεί να αναγνωρίσει τις αμέτρητες αποχρώσεις που δίνουν τα διάφορα στελέχη των ποικιλιών της κάνναβης.
Γι’ αυτό, στο Κολοράντο γεννήθηκε το επάγγελμα του pot-sommelier, που ξέρει πώς να συνδυάσει το κάθε φυτό με εκείνο το φαγητό που θα ενισχύσει τα χαρακτηριστικά του. Για παράδειγμα, το Power Plant πηγαίνει απίστευτα με λεμονάτο κοτόπουλο, το Berkle συνδυάζεται με ψητό χοιρινό, το Platinum Covered Girl Scout Cookies με σοκολατένια τούρτα.
Ο κύριος εκφραστής αυτής της γευσιγνωσίας είναι ο γαστρονόμος της φούντας Philip Wolf, ο οποίος με την εταιρεία του Cultivating Spirits εκπαιδεύει budtender και διοργανώνει εκδηλώσεις και θεματικές βραδιές αφιερωμένες στην κάνναβη.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*